Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали
Сваровски Кристали

 

2017година ще бъде под знака на Red  Rooster

 

Годината на огнения петел започва на 28 януари 2017 г. Тя представлява зора, ново начало и пробуждане и е изпълнена с нови възможности- ако работите усърдно и сте търпеливи, съдбата ще е на вашата съдба и ще ви донесе триумф и успех.


През годината на огнения петел 2017 цветовете са : Златно, кафяво, жълто
Късметлийски числа : 5, 7 и 8
Мото: „Цели се нависоко и не се отказвай“
Елемент на петела във Фън Шуй: Метал
Влияние: Ин
Часове на петела: 17:00- 19:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Дева
Години на петела: 1957, 1969, 1981, 1993
Сезон на петела: Есен

Полускъпоценни камъни: цитрин, оливин, опушен кварц, ахат, лабрадорит, малахит, планински кристал

Тази година всички излизаме от един доста объркан период и навлизаме в нов, който за наш късмет е изпълнен с възможности. Петела е  десетия знак от китайския зодиак и качества които притежава  са- амбиция, гордост, желание да бъдем почитани, точност, смелост, страст.

Повечето от нас ще имат възможност да се насладят на много любов и желание. В началото на годината ще почувстваме прилив на ентусиазъм, постоянство и самоконтрол. Взаимоотношенията ни с хората ще бъдат изпълнени с честност и ще усетим страст към живота- най-вече към работата си и без да се замислим ще запретнем ръкави и ще гоним целите си с пълна сила. По-смели отколкото сме били преди, няма да позволим на трудности и различия да ни съборят. Въпреки това, ще се наложи да проявим малко гъвкавост, защото сме предразположени към това да сме консервативни и упорито да отказваме да променим стратегиите си, дори и тази промяна да е за добро. Тази година ще е наситена с любов и страст. Ще изпитвате желанието да прекарате възможно най-много време с партньора си и той ще усеща същото към вас. Тези, които не са обвързани имат възможност да намерят половинката си. Накратко, тази година е едно прекрасно ново начало. Ще имате много шансове да градите бъдещето си, да се забавлявате и да обичате.

Обърнете внимание най-вече на работата си, защото именно там се крият по-голямата част от възможностите. Работете усърдно и проявете търпение и сами ще се учудите как в крайна сметка това, за което сте се борили ще се сбъдне и вероятно в по-големи мащаби, отколкото сте очаквали. Не се отказвайте.

Ако сте решени да се възползвате от възможностите, които крие тази година е добре да имате фигурка или статуетка на петел, която да поставите в дома си

Можете и да зарадвате вашите близки или колеги, като им подарите фигурка, която ще им носи ужасно много успех през цялата година.

За да имате успех трябва да притежавате   талисман ,който усилва влияние на Огнен Петел.Носете го със себе си всеки ден във вид на ключодържател, медальон или аксесоар за мобилен телефон и късметът ще ви съпровожда навсякъде.

Задължително трябва да има и един талисман за 2017година в центъра на дома  или на помещението, в което човекът прекарва най-много време.

 

Меню

Начало
За нас
Контакти
Категории

Нови продукти
Разпродажба
Промоции
Оферта на деня
Полезна информация

Новини / Актуално
Доставка
Плащане
Поверителност
Контакти

София
e-mail: kristinart.com@abv.bg
GSM:    за поръчки  
тел 0897 00 43 47

          


2017, Всички права запазени.